Skip Navigation

Selecteer taal

De race is gestart! Ford Fiesta met remblokken van Ferodo

 

Het maakt niet uit welk deel van de auto u in gedachten hebt - stuurinrichting, ophanging, wielen - het ligt voor de hand om te zeggen dat ze essentieel zijn voor de veiligheid. Maar dat is zeker waar wanneer u nadenkt over de remmen. Die zijn immers niet alleen van essentieel belang voor uw eigen veiligheid, maar ook voor de veiligheid van andere weggebruikers.

file

De race is gestart! Nieuwe Ford Fiesta-remblokken

Geef gas en ga aan kop met de nieuwe ECO-FRICTION-remblokken van Ferodo. De Ford Fiesta sluit zich aan bij vijf andere populaire automerken en modellen met de nieuwe, speciaal ontwikkelde remblokken van Ferodo.

Download onze PDF voor meer informatie

ECO-FRICTION-remblokken bieden:

  • Milieuvriendelijke materialen
  • Uitstekende prestaties en veiligheid
  • OE-goedkeuring

Elke verpakking met Ford Fiesta-voorremblokken bevat eenvoudige instructies en alles wat nodig is voor een correcte montage.

ECO-FRICTION-remblokken

Wereldwijd worden de milieunormen steeds strenger, wat fabrikanten van auto's en hun componenten noopt om nieuwe en innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Een voorbeeld van deze strengere normen is de nieuwe wetgeving in de Verenigde Staten, die voorschrijft dat alle wrijvingsmaterialen - zoals remblokken - in 2025 hoogstens 0,5% koper mogen bevatten.

Ferodo is de uitdaging aangegaan en heeft de ECO-FRICTION-lijn van remblokken ontwikkeld.

  • Milieuvriendelijke materialen
    De ECO-FRICTION-remblokken van Ferodo leveren dezelfde uitstekende prestaties als de Ferodo Premier-remblokken, maar met een kleinere impact op het milieu. Uitgebreide en doelgerichte tests van meer dan 1500 materialen en 25 nieuwe componenten over een periode van vijf jaar resulteerden in de meer milieuvriendelijke materialen die gebruikt worden in de ECO-FRICTION-remblokken. Dit materiaal vermindert de uitstoot van fijnstof aanzienlijk, vermindert het gebruik van zware metalen en elimineert de toepassing van koper vrijwel volledig. Het hoogwaardige materiaal onderdrukt tevens remgeluiden beter dan standaard-remblokken.
  • Uitstekende prestaties en veiligheid
    Overschakelen op meer milieuvriendelijke materialen heeft geen afbreuk gedaan aan de prestaties. De ECO-FRICTION-remblokken van Ferodo leveren tot 17% meer remkracht dan concurrerende merken bij geteste automerken en -modellen, hetgeen door een onafhankelijk testlaboratorium is aangetoond en gecertificeerd. In onafhankelijke tests kwamen de ECO-FRICTION-remblokken van Ferodo als de beste in hun klasse uit de bus.
  • OE-kwaliteit
    Het is zelfs zo dat de ECO-FRICTION-remblokken dankzij hun hoge prestaties en technologisch innovatieve karakter door de OE-fabrikanten zijn goedgekeurd en overgenomen. De ECO-FRICTION-remblokken van Ferodo voor OE-toepassing zijn goedgekeurd door de belangrijkste Duitse autofabrikanten.

Toekomstperspectieven

Onze inspanningen om innovatieve manieren te vinden om u op kop te houden en aan de veranderende milieuwetgeving te voldoen en deze te overtreffen, gaan door. Onderdeel van onze huidige onderzoeksprojecten zijn nieuwe lichte remklauwen die geen geluid of trillingen produceren en minder ruimte innemen, en een nieuw elektrisch remsysteem dat gebruikmaakt van een stabiel statisch wrijvingssysteem om op hellingen te parkeren.

 

De inhoud van dit artikel is uitsluitend bedoeld voor entertainment- en informatiedoeleinden en dient niet te worden gebruikt voor het inwinnen van professioneel advies bij een erkende technicus of monteur. Wij raden u aan om een erkende technicus of monteur te raadplegen als u specifieke vragen of twijfels hebt met betrekking tot een van de onderwerpen die in dit document aan de orde komen. In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade veroorzaakt door uw vertrouwen op eender welke inhoud.

Aanverwante testen
laden...